.

πέτρινο αγκωνάρι καπάκι σκούρο σκληρό


πέτρινο αγκωνάρι καπάκι σκούρο σκληρό

Αγκωνάρι καπάκι λέγεται το ακανόνιστο κομμάτι πέτρας, που έχει την πίσω πλευρά κομμένη ίσια και η μπροστινή πλευρά έχει όψη φυσική και άγρια όπως ακριβώς βγαίνει απο το λατομείο. Το πάχος της πέτρας είναι περίπου 5-8cm και η κάθε πέτρα έχει σχήμα ακανόνιστο.

Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο μας όπως είναι ή να πελεκηθεί απο τον μάστορα στο σχήμα που θέλουμε. Τοποθετώντας στον τοίχο μας το αγκωνάρι καπάκι δίνουμε την εντύπωση ότι ο τοίχος είναι πέτρινος, δηλαδή χτισμένος εξ'ολοκλήρου απο πέτρα και όχο μόνο επενδεδυμένος.

Tο αγκωνάρι καπάκι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για επένδυση  τοίχου, επένδυση κωλώνας, επένδυση τζακιού, επένδυση τοίχου περιφράξης, επένδυση τοιχείων, επένδυση γωνιών κτισμάτων, τόσο σε εσωτερικό χώρο όσο και σε εξωτερικό χώρο, δίνοντας την εντύπωση ότι η επένδυση μας είναι εξ'ολοκλήρου με πέτρα.

Η κάθε παλέτα πέτρας αγκωνάρι καπάκι ζυγίζει περίπου 1 τόνο και μπορεί να επενδύσει περίπου 8 - 11m2 , ανάλογα με τον τρόπο που θα τα επεξεργαστεί ( πελεκήσει ) ο μάστορας και ανάλογα με τον αρμό που θα αφήσει.
Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα: τ.μ.
active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης