.

πέτρα φυσική σκαπιτσαριστή, πολίτικο 10 x ελεύθερο μήκος


πέτρα φυσική σκαπιτσαριστή, πολίτικο 10 x ελεύθερο μήκος

Η σκαπιτσαριστή πέτρα αποτελεί την πιο διαδεδομένη επένδυση τοίχου, σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Σκαπιτσαριστή πέτρα είναι πέτρα από πορόλιθο, μάρμαρο, σχιστόλιθο ή από άλλα πετρώματα, που είναι κομμένη σε συγκεκριμένες διαστάσεις και η μπροστινή πλευρά είναι λαξευμένη ( σκαπιτσαρισμένη ) και η πίσω πλευρά είναι ίσια, για να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην επιφάνεια μας.

 Οι σκαπιτσαριστές πέτρες τοποθετούνται με αρμό (σε οποιοδήποτε χρώμα θέλουμε) ή χωρίς αρμό, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε στην επένδυση πέτρας. Επίσης οι σκαπιτσαριστές πέτρες μπορούν να τοποθετηθούν και σε πλέξη πολλών διαστάσεων, δίνοντας ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα στον τοίχο μας. Διατίθονται σε πολλές διαστάσεις και χρώματα για να ικανοποιούν όλες τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις.

 Οι εφαρμογές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την σκαπιτσαριστή πέτρα είναι πολλές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επένδυση τοίχου σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, επένδυση τζακιού, επένδυση περίφραξης και όπου αλλού εμείς θέλουμε να επενδύσουμε με πέτρα.
Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα: τ.μ.
active³ 5.0 · © 2000 - 2014 IPS Ltd · Όροι χρήσης